Memóriajáték  
 
X
 
     
     
 
Elfelejtettem a jelszavam
 
     
  Ribizli  
 
Fertődi I.
Érési idő: június eleje - közepe.

Nagyon korai érésű. Kedvező íze és konzisztenciája miatt minden felhasználási célra alkalmas. Bokra erős növekedésű, gömb alakú.
Vesszői rövid ízközűek. Fürtje hosszú, a fürt súlya és a bogyó mérete nagyon nagy.

A bogyók a fürtön lazán helyezkednek el és megközelítően azonos méretűek, vékony héjúak fényes feketék. Húsa sárgászöld, közép kemény, kellemes ízű, határozott fekete ribizli aromával.
Kiegyenlítetten és megbízhatóan terem, ami nagyfokú öntermékenyülésének tudható be.

Bokra gömb alakú, elsűrűsödésre nem hajlamos, erős vesszőjű, de a termés súlya alatt kissé szétterülő.
Jonkheer van Tets
Nagyon bőtermő, környezeti hatásokra nem érzékeny.

Gyümölcse sötétpiros, nagyméretű, gömbölyű. Fürtjei a fiatal termőrészen hosszú, az idősebb részeken rövidebb. íze kellemesen savas.
Friss fogyasztásra, mélyhűtésre és konzervipari feldolgozásra egyaránt javasolható.

Nagyon korai érésű, általában június vége felé teljes érésben van. Bokra középerős növekedésű, felfelé törekvő, közepesen sűrű.